Флов свич 1″

Прекинувачот за проток детектира присуство или отсуство на
хидрауличен проток на инсталација за греење или греење
дистрибуција на неагресивна течност.
Применливо за сите цевки од 1″ до 8″

Шифра на производ:   46540T Категории: , ,

3,334ден

Опис

Прекинувачот за проток детектира присуство или отсуство на
хидрауличен проток на инсталација за греење или греење
дистрибуција на неагресивна течност.
Применливо за сите цевки од 1″ до 8″