Фолија за подно полипропилен

Полипропиленските ткаенини служат како заштита на полистиренските плочи од влага и ги поддржуваат полистиренските плочи при правилно прицврстување на клиповите за прицврстување на цевките за подно греење.

 

Ткаенината  се карактеризира со многу висока јачина во однос на нејзината тежина. Структурата на ткаенината се заснова на густо ткаење на ленти од полипропилен со висока цврстина, благодарение на што прицврстувањето на штипките е многу постабилно отколку во случајот со фолија.
Нашиот производ е обложен, што ја прави ткаенината одлична изолација од влага.
На горната страна на ткаенината има отпечаток во форма на непрекинати линии што формираат странична решетка од 10 cm и прекинати линии што формираат странична решетка од 5 cm, што го олеснува правилното распоредување на грејните цевки на неа.
Ширина на филмот – 103 cm ± 2%
Дебелина – 0,12 mm ± 10%
Ткаенината се испорачува во форма на лента долга 50 m
цената е за М2

43ден

Опис

Полипропиленските ткаенини служат како заштита на полистиренските плочи од влага и ги поддржуваат полистиренските плочи при правилно прицврстување на клиповите за прицврстување на цевките за подно греење.

 

Ткаенината  се карактеризира со многу висока јачина во однос на нејзината тежина. Структурата на ткаенината се заснова на густо ткаење на ленти од полипропилен со висока цврстина, благодарение на што прицврстувањето на штипките е многу постабилно отколку во случајот со фолија.
Нашиот производ е обложен, што ја прави ткаенината одлична изолација од влага.
На горната страна на ткаенината има отпечаток во форма на непрекинати линии што формираат странична решетка од 10 cm и прекинати линии што формираат странична решетка од 5 cm, што го олеснува правилното распоредување на грејните цевки на неа.
Ширина на филмот – 103 cm ± 2%
Дебелина – 0,12 mm ± 10%
Ткаенината се испорачува во форма на лента долга 50 m
цената е за М2