Хидрофорски садови 500 L

Хидрофорски садови посуди 500 L

Предпритисок (бар): 4

Макс. притисок (бар): 10

Работна температура (ºC): -10 +99

запремина (l): 500

Врска (инчи): 5/4″

Димензии дијаметар x висина (мм) 750 х 1550

Шифра на производ:   32592 Категории: , ,

24,200ден

Опис

Хидрофорски садови посуди 500 L

Предпритисок (бар): 4

Макс. притисок (бар): 10

Работна температура (ºC): -10 +99

запремина (l): 500

Врска (инчи): 5/4″

Димензии дијаметар x висина (мм) 750 х 1550