Хидрулична скретница 5/4

Проток на топла вода (m3 / h): до 4
Приклучоци на котелот: G 5/4″
Врски на потрошувачите: G 5/4″
Растојание на поврзување h1 (mm): 375
Макс. работен притисок (бар): 6

Скретница изработена од квадратна цевка 60 × 60.
Сите приклучоци се со внатрешен навој на цевката.

Шифра на производ:   850008 Категории: ,

7,977ден

Опис

Проток на топла вода (m3 / h): до 4
Приклучоци на котелот: G 5/4″
Врски на потрошувачите: G 5/4″
Растојание на поврзување h1 (mm): 375
Макс. работен притисок (бар): 6

Скретница изработена од квадратна цевка 60 × 60.
Сите приклучоци се со внатрешен навој на цевката.