Изолација плава 06х22 10м котур

K-FLEX PE COLOR е изолациона цевка од полиетилен со ко-екструдирана затворена ќелија, достапна во различни дијаметри и дебелини, специјално дизајнирана за оние апликации каде што е потребна дополнителна механичка заштита.

Шифра на производ:   35158T Категории: , ,

25ден

Опис

K-FLEX PE COLOR е изолациона цевка од полиетилен со ко-екструдирана затворена ќелија, достапна во различни дијаметри и дебелини, специјално дизајнирана за оние апликации каде што е потребна дополнителна механичка заштита.