Изолација за подно греење EPS 150/22mm

Плочите се користат како топлинска изолација за подно греење на вода во станбени и јавни комунални згради

 

Тие се користат за брзо склопување без употреба на штипки за прицврстување и цврсто поврзување помеѓу штиците благодарение на употребата на заклучувачки спој

 

Плочите се изработени од EPS полистирен според EN 13163 покриени од едната страна со термички формирана PS полистиренска фолија.
Плочите се произведуваат во следните димензии: 1200 mm x 600 mm x 22 или 30 mm
Висина на испакнувања: 20,50 mm

Варијанти

22 мм
30 мм

469ден

Опис

Плочите се користат како топлинска изолација за подно греење на вода во станбени и јавни комунални згради

 

Тие се користат за брзо склопување без употреба на штипки за прицврстување и цврсто поврзување помеѓу штиците благодарение на употребата на заклучувачки спој

 

Плочите се изработени од EPS полистирен според EN 13163 покриени од едната страна со термички формирана PS полистиренска фолија.
Плочите се произведуваат во следните димензии: 1200 mm x 600 mm x 22 или 30 mm
Висина на испакнувања: 20,50 mm

Варијанти

22 мм
30 мм