Изолација за разделници

Опис

Изолационите  се погодни за  колектори од не’рѓосувачки челик. 852 и 862.
Еден пар на изолација се погодни  за еден разводен колектор.
Достапен во само една големина. Изолационите треба да се сечат според должината на колекторите.

Шифра на производ:   COP100 Категории: , ,

1,612ден

Опис

Опис

Изолационите  се погодни за  колектори од не’рѓосувачки челик. 852 и 862.
Еден пар на изолација се погодни  за еден разводен колектор.
Достапен во само една големина. Изолационите треба да се сечат според должината на колекторите.