Казанче вградливо Виега Превиста Блок

Блок Prevista Pure-WC
1077 мм

за следните компоненти или употреби: ѕидање и ѕидање
челик
компатибилен со сите Prevista плочи под притисок за тоалети, техника на испирање со два волумени

Опрема
Поцинкувана рамка, цистерна под гипс 3H, приклучок за флеш, сет за поврзување за тоалет, материјал за прицврстување за блок и керамика, заштита од прскање вода, приклучок за вода R½ од задната страна и одозгора, колена за поврзување за тоалет, DN90, изработена од полипропилен, редукција DN90/ 100 од полипропилен

Технички податоци
фабрички сет помала количина на вода за плакнење околу 3л
област за поставување за помала количина на плакнење, околу 2-4 l
фабрички се поставува поголема количина на вода за плакнење, околу 6 l
површина за дотерување поголема количина на плакнење, околу 3,5 – 7,5 l
оптоварување макс. 400 кг
испакнување макс. 700 мм

Шифра на производ:   771928 Категории: ,

8,265ден

Опис

Блок Prevista Pure-WC
1077 мм

за следните компоненти или употреби: ѕидање и ѕидање
челик
компатибилен со сите Prevista плочи под притисок за тоалети, техника на испирање со два волумени

Опрема
Поцинкувана рамка, цистерна под гипс 3H, приклучок за флеш, сет за поврзување за тоалет, материјал за прицврстување за блок и керамика, заштита од прскање вода, приклучок за вода R½ од задната страна и одозгора, колена за поврзување за тоалет, DN90, изработена од полипропилен, редукција DN90/ 100 од полипропилен

Технички податоци
фабрички сет помала количина на вода за плакнење околу 3л
област за поставување за помала количина на плакнење, околу 2-4 l
фабрички се поставува поголема количина на вода за плакнење, околу 6 l
површина за дотерување поголема количина на плакнење, околу 3,5 – 7,5 l
оптоварување макс. 400 кг
испакнување макс. 700 мм