Клима уред Auratsu-Инвертер сплит 18 5.3/5.6KW Нов Модел 2024

Инвертер ѕиден клима уред Auratsu AWX-18KTKI/AWX-18KTKO

Тип: ѕиден клима уред;
Технологија: иновативен клима уред;
Енергетска класа: A++/А+;
Ладење SEER: 7,40;
Греење ССОР: 4.00;
Капацитет: 18.000 Btu;
Гаранција: 36 месеци;
Контрола на WiFi – опционална
Грејач за компресорот и  за кондензација – опција

Auratsu – Клима уред за секого!

Висока енергетска ефикасност
Еколошко средство за ладење
Мултифункционален далечински управувач

Можете лесно да ја поставите саканата температура на воздухот во просторијата, како и да користите голем број корисни функции, како што се самочистење на испарувачот (САМОЧИСТЕЊЕ), одржување на температура од 8°C (ГРЕЕЊЕ 8˚C), температура сензор (СЛЕДЕТЕ МЕ).

Широк работен опсег

Со користење на разладно средство R32, клима уредот има широк опсег на работа при надворешни температури: -15 +50°C во режим на ладење; -15 +30°C во режим на греење.

Тивка работа

Благодарение на подобрениот дизајн на вентилаторите, клима уредот работи потивко.

WIFI КОНТРОЛА (опција)

Клима уредот е опремен со технологија која овозможува контрола од паметен телефон или таблет. Потребен е само паметен WIFI модул.

Грејач на компресор и тава за кондензација (опција)

Грејачот на компресорот го спречува замрзнувањето на маслото при екстремно ниски надворешни температури. Од друга страна, грејачот за кондензација ја поддржува работата на клима уредот во режим на греење, го спречува неговото замрзнување, ја подобрува ефикасноста на работата и го минимизира ризикот од оштетување на вентилаторот.

 

41,954ден

Опис

Инвертер ѕиден клима уред Auratsu AWX-18KTKI/AWX-18KTKO

Тип: ѕиден клима уред;
Технологија: иновативен клима уред;
Енергетска класа: A++/А+;
Ладење SEER: 7,40;
Греење ССОР: 4.00;
Капацитет: 18.000 Btu;
Гаранција: 36 месеци;
Контрола на WiFi – опционална
Грејач за компресорот и  за кондензација – опција

Auratsu – Клима уред за секого!

Висока енергетска ефикасност
Еколошко средство за ладење
Мултифункционален далечински управувач

Можете лесно да ја поставите саканата температура на воздухот во просторијата, како и да користите голем број корисни функции, како што се самочистење на испарувачот (САМОЧИСТЕЊЕ), одржување на температура од 8°C (ГРЕЕЊЕ 8˚C), температура сензор (СЛЕДЕТЕ МЕ).

Широк работен опсег

Со користење на разладно средство R32, клима уредот има широк опсег на работа при надворешни температури: -15 +50°C во режим на ладење; -15 +30°C во режим на греење.

Тивка работа

Благодарение на подобрениот дизајн на вентилаторите, клима уредот работи потивко.

WIFI КОНТРОЛА (опција)

Клима уредот е опремен со технологија која овозможува контрола од паметен телефон или таблет. Потребен е само паметен WIFI модул.

Грејач на компресор и тава за кондензација (опција)

Грејачот на компресорот го спречува замрзнувањето на маслото при екстремно ниски надворешни температури. Од друга страна, грејачот за кондензација ја поддржува работата на клима уредот во режим на греење, го спречува неговото замрзнување, ја подобрува ефикасноста на работата и го минимизира ризикот од оштетување на вентилаторот.

 

Каталог Auratsu 2024

Download