Колектор со вентили 3/4-3 дупки 1/2 Итап

Модуларен разводен колектор со затворачки вентили, 1/2″ машки излези, конусно седиште
Опис

Дистрибутивен колектор со затворачки вентили до машките приклучоци.
Погоден за фитинзи за бакарни, PEX, полибутиленски или повеќеслојни цевки.
Тело од кован, никелиран месинг.
Растојанието на центрите: mm.38.
Максимална работна температура: 110 °C во отсуство на пареа.
Теми: ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).
Машката нишка „G“ е опремена со конусно седиште и внатрешен дијаметар mm.16.

Шифра на производ:   465003403 Категории: , , ,

1,138ден

100 на залиха

Опис

Модуларен разводен колектор со затворачки вентили, 1/2″ машки излези, конусно седиште
Опис

Дистрибутивен колектор со затворачки вентили до машките приклучоци.
Погоден за фитинзи за бакарни, PEX, полибутиленски или повеќеслојни цевки.
Тело од кован, никелиран месинг.
Растојанието на центрите: mm.38.
Максимална работна температура: 110 °C во отсуство на пареа.
Теми: ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).
Машката нишка „G“ е опремена со конусно седиште и внатрешен дијаметар mm.16.