Комбиниран разделник за пумпни групи 60/125 2 круга

Сите приклучоци се со надворешен навој на цевката R 1″

Шифра на производ:   840003 Категории: ,

9,283ден

Опис

Сите приклучоци се со надворешен навој на цевката R 1″