Комбиниран разделник за пумпни групи 60/125 3 круга

Сите приклучоци се со надворешен навој на цевката R 1″

Шифра на производ:   840004 Категории: ,

10,940ден

Опис

Сите приклучоци се со надворешен навој на цевката R 1″