Коса рачва со гумица 3с плус 50x50x45

kosa-rachva-so-gumica-3s-plus

Vargokal 3S PLUS споевите припаѓаат на еднослојната група производи  со низок шум, тие имаат компактен ѕид подебел од стандардните еднослојни споеви.

Поради поголемата дебелина на ѕидот и учеството на минералните полнила во структурата на ѕидот, тие имаат значително пониско ниво на бучава од стандардните еднослојни споеви.

– се испорачуваат во црна RAL 9005.

-изработени од термопластични материјали или полипропилен (PP-H и PP-C).

-со вградени гумици

– произведени во согласност со EN 1451-1 (2017).

-изработени со најнапредната технологија за обработка на пластика “вбризгување”

Шифра на производ:   19704-1 Категории: , ,

159ден

Опис

kosa-rachva-so-gumica-3s-plus

Vargokal 3S PLUS споевите припаѓаат на еднослојната група производи  со низок шум, тие имаат компактен ѕид подебел од стандардните еднослојни споеви.

Поради поголемата дебелина на ѕидот и учеството на минералните полнила во структурата на ѕидот, тие имаат значително пониско ниво на бучава од стандардните еднослојни споеви.

– се испорачуваат во црна RAL 9005.

-изработени од термопластични материјали или полипропилен (PP-H и PP-C).

-со вградени гумици

– произведени во согласност со EN 1451-1 (2017).

-изработени со најнапредната технологија за обработка на пластика “вбризгување”