Котловски вентил еуротермо 1/2

Опис

Погоден за домашни услови за вода, греење, постројки за климатизација и системи за компримиран воздух.
Тие можат да се инсталираат во која било положба: вертикална, хоризонтална, косо.

Тело во месинг.

Шифра на производ:   1390012R Категории: ,

305ден

100 на залиха

Опис

Опис

Погоден за домашни услови за вода, греење, постројки за климатизација и системи за компримиран воздух.
Тие можат да се инсталираат во која било положба: вертикална, хоризонтална, косо.

Тело во месинг.