Куќиште за туш канал Виега Advantix Cleviva-Basic

Advantix Cleviva-Basic куќиште на каналот за туширање

за следните компоненти или намени: запечатување со хидроизолационен слој (туш со плочки), самонивелирачки слој

Опрема
Сифон, монтажна прирабница, фабрички однапред склопена заптивна чаура, елемент за изедначување на висината, одводна цевка, филтер за ѓубре

Технички податоци
класа на носивост K = 300 kg
висина на стоп вода 50 mm
дренажен ефект при ретардација на висина од 10 mm 0,5 l/s
дренажен ефект при ретардација на висина од 20 mm 0,55 l/s

Шифра на производ:   794408 Категории: , ,

10,700ден

Опис

Advantix Cleviva-Basic куќиште на каналот за туширање

за следните компоненти или намени: запечатување со хидроизолационен слој (туш со плочки), самонивелирачки слој

Опрема
Сифон, монтажна прирабница, фабрички однапред склопена заптивна чаура, елемент за изедначување на висината, одводна цевка, филтер за ѓубре

Технички податоци
класа на носивост K = 300 kg
висина на стоп вода 50 mm
дренажен ефект при ретардација на висина од 10 mm 0,5 l/s
дренажен ефект при ретардација на висина од 20 mm 0,55 l/s