Лоптасти идеал 1 1/4 леп со нипла итап

Погоден за домашни услови за вода, постројки за греење и климатизација, системи за компримиран воздух.

Женски/машки навој.
Т рачка од алуминиум.
Тело од месинг обложен со никел.
Минимални и максимални работни температури: -20°C, 150°C во отсуство на пареа.
Навој: ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).
Достапен е и со NPT навој во големини од 1/4″ до 1″.
KC одобрен во големини од 1″ до 1″ 1/4.

Шифра на производ:   0930114 Категории: , , ,

1,244ден

50 на залиха

Опис

Погоден за домашни услови за вода, постројки за греење и климатизација, системи за компримиран воздух.

Женски/машки навој.
Т рачка од алуминиум.
Тело од месинг обложен со никел.
Минимални и максимални работни температури: -20°C, 150°C во отсуство на пареа.
Навој: ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).
Достапен е и со NPT навој во големини од 1/4″ до 1″.
KC одобрен во големини од 1″ до 1″ 1/4.