Метални кутија за разделници 450 х 1000 100-150 mm

Метални кутија за разделници 450 х 1000 100-150 mm

комплет со држачи

Шифра на производ:   45X100T Категории: , ,

3,555ден

Опис

Метални кутија за разделници 450 х 1000 100-150 mm

комплет со држачи