Метални кутија за разделници 450 х 1200 100-150 mm

Метални кутија за разделници 450 х 1200 100-150 mm

комплет со држачи

Шифра на производ:   45X120T Категории: , ,

3,960ден

Опис

Метални кутија за разделници 450 х 1200 100-150 mm

комплет со држачи