Метални кутија за разделници 450 х 600 100-150 mm

Метални кутија за разделници 450 х 600   100-150 mm

комплет со држачи

Шифра на производ:   45X60T Категории: , ,

1,833ден

Опис

Метални кутија за разделници 450 х 600   100-150 mm

комплет со држачи