Метални кутија за разделници 450 х 700 100-150 mm

Метални кутија за разделници 450 х 700 100-150 mm

комплет со држачи

Шифра на производ:   45X70T Категории: , ,

2,162ден

Опис

Метални кутија за разделници 450 х 700 100-150 mm

комплет со држачи