Метални кутија за разделници 450 х 800 100-150 mm

Метални кутија за разделници 450 х 800 100-150 mm

комплет со држачи

Шифра на производ:   45X80T Категории: , ,

2,409ден

Опис

Метални кутија за разделници 450 х 800 100-150 mm

комплет со држачи