Наставак хромиран за сифон со приклучок за машина Д 32 6 см

Наставак хромиран за сифон со приклучок за машина Д 32 6 см

Шифра на производ:   848 Категории: , , ,

821ден

Опис

Наставак хромиран за сифон со приклучок за машина Д 32 6 см