Неповратен вентил Европа 3/4 метал итап

nepovraten-ventil-evropa-3-4-metal-itap

Шифра на производ:   1000034 Категории: ,

435ден

100 на залиха

Опис

nepovraten-ventil-evropa-3-4-metal-itap