Неповратен вентил Европа 5/4 метал итап

Опис

Погоден за домашни услови за вода, греење, постројки за климатизација и системи за компримиран воздух.
Тие можат да се инсталираат во која било положба: вертикална, хоризонтална, косо.

Тело во месинг.
Плоча од нерѓосувачки челик.
Минимални и максимални работни температури: -20°C, 100°C.

ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).
Достапен и со NPT навој во големини од 1/2” до 4”.
ACS одобрен во големини од 3/8″ до 2″.

Шифра на производ:   1000114 Категории: , ,

1,065ден

10 на залиха

Опис

Опис

Погоден за домашни услови за вода, греење, постројки за климатизација и системи за компримиран воздух.
Тие можат да се инсталираат во која било положба: вертикална, хоризонтална, косо.

Тело во месинг.
Плоча од нерѓосувачки челик.
Минимални и максимални работни температури: -20°C, 100°C.

ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).
Достапен и со NPT навој во големини од 1/2” до 4”.
ACS одобрен во големини од 3/8″ до 2″.