Купи!

Панелен радијатор Termofiks Classic 22-600-1200

Тип: 22

Висина (мм): 600

Ширина (мм): 1200

Watt 90/70:  2622

Боја: Бела – RAL 9010

Термофикс е лидер во производство и иновации на радијатори повеќе од 50 години.
Радијаторите се високо ефикасни ,со долг рок на експолатација и одлична завршна обработка и пакување.Термофикс радиjаторите се произведени во склад со меѓународниот стандарd ISO 9001.

Дебелина на лим:1,2мм
Максимален раб.притисок 10 bar
Максимална раб.температура :95° C
Производител:Термофикс,Турција
Гаранција:10 години

Во цената се вклучени држачи, штопна и славина за воздух

4,658ден

Опис

Тип: 22

Висина (мм): 600

Ширина (мм): 1200

Watt 90/70:  2622

Боја: Бела – RAL 9010

Термофикс е лидер во производство и иновации на радијатори повеќе од 50 години.
Радијаторите се високо ефикасни ,со долг рок на експолатација и одлична завршна обработка и пакување.Термофикс радиjаторите се произведени во склад со меѓународниот стандарd ISO 9001.

Дебелина на лим:1,2мм
Максимален раб.притисок 10 bar
Максимална раб.температура :95° C
Производител:Термофикс,Турција
Гаранција:10 години

Во цената се вклучени држачи, штопна и славина за воздух