Купи!

Панелен радијатор Termofiks Classic 22-600-1800

Тип: 22

Висина (мм): 600

Ширина (мм): 1800

Watt 90/70:  3933

Боја: Бела – RAL 9010

Термофикс е лидер во производство и иновации на радијатори повеќе од 50 години.
Радијаторите се високо ефикасни ,со долг рок на експолатација и одлична завршна обработка и пакување.Термофикс радиjаторите се произведени во склад со меѓународниот стандарd ISO 9001.

Дебелина на лим:1,2мм
Максимален раб.притисок 10 bar
Максимална раб.температура :95° C
Производител:Термофикс,Турција
Гаранција:10 години

Во цената се вклучени држачи, штопна и славина за воздух

Шифра на производ:   E22-600-1800 Категории: , , ,

Original price was: 8,492ден.Current price is: 6,760ден.

Опис

Тип: 22

Висина (мм): 600

Ширина (мм): 1800

Watt 90/70:  3933

Боја: Бела – RAL 9010

Термофикс е лидер во производство и иновации на радијатори повеќе од 50 години.
Радијаторите се високо ефикасни ,со долг рок на експолатација и одлична завршна обработка и пакување.Термофикс радиjаторите се произведени во склад со меѓународниот стандарd ISO 9001.

Дебелина на лим:1,2мм
Максимален раб.притисок 10 bar
Максимална раб.температура :95° C
Производител:Термофикс,Турција
Гаранција:10 години

Во цената се вклучени држачи, штопна и славина за воздух