Пластично колено 14-18 водилка

ВОДИЛКА ЗА ЦЕВКИ
Монтажни елементи за системи за подно греење.
Производот овозможува цевката да се води под прав агол, заштитувајќи од оштетување или превиткување на цевката.
Материјал: Полиамид со стаклени влакна

Шифра на производ:   998048 Категории: , ,

56ден

Опис

ВОДИЛКА ЗА ЦЕВКИ
Монтажни елементи за системи за подно греење.
Производот овозможува цевката да се води под прав агол, заштитувајќи од оштетување или превиткување на цевката.
Материјал: Полиамид со стаклени влакна