Полуавтоматски магнетен филтер за самочистење 5/4″.CALEFFI XF

Полуавтоматски магнетен филтер за самочистење 5/4″.CALEFFI XF

Функција
Филтерот CALEFFI XF ги одвојува нечистотиите во системот уште од
првиот премин. Неговата голема површина за филтрирање и одвојување
на нечистотијата спротиводно од филтерот, исто така, го минимизира
проблемот со затнувањето на мрежата.
Водата од системот се третира во три различни чекори: почетна мрежа за
одвојување, централен магнет и филтер за излез.
CALEFFI XF континуирано ги штити генераторот и уредите од какви
било нечистотии што се формираат во хидрауличното коло. Може да се
прилагоди за хоризонтална или вертикална монтажа.
Четките за внатрешно чистење значат дека одржувањето може да се
изврши без исклучување на уредот.

Полуавтоматски магнетен филтер за самочистење.

Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки.
Одводен вентил со приклучок за црево.

Поврзување: G 5/4″ (ISO 228-1) F.

Максимален работен притисок: 3 bar.

Среден температурен опсег: 0–90 °C.

Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,16 mm.

Материјал: технополимер.

17,235ден

Опис

Полуавтоматски магнетен филтер за самочистење 5/4″.CALEFFI XF

Функција
Филтерот CALEFFI XF ги одвојува нечистотиите во системот уште од
првиот премин. Неговата голема површина за филтрирање и одвојување
на нечистотијата спротиводно од филтерот, исто така, го минимизира
проблемот со затнувањето на мрежата.
Водата од системот се третира во три различни чекори: почетна мрежа за
одвојување, централен магнет и филтер за излез.
CALEFFI XF континуирано ги штити генераторот и уредите од какви
било нечистотии што се формираат во хидрауличното коло. Може да се
прилагоди за хоризонтална или вертикална монтажа.
Четките за внатрешно чистење значат дека одржувањето може да се
изврши без исклучување на уредот.

Полуавтоматски магнетен филтер за самочистење.

Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки.
Одводен вентил со приклучок за црево.

Поврзување: G 5/4″ (ISO 228-1) F.

Максимален работен притисок: 3 bar.

Среден температурен опсег: 0–90 °C.

Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,16 mm.

Материјал: технополимер.