Потопна пумпа Wilo extract first SE 303 EM/A

Потопна пумпа Wilo extract first SE 303 EM/A 0,75 kw

Потопна повеќестепена пумпа за чиста вода со вграден
систем за контрола на работата на пумпата, заштита од
работа на суво и заштита од блокирање
Пумпата реагира на промената на нивото на вода
и автоматски се вклучува/исклучува.

Можност потопна и сува монтажа

📁 Линк кон производот

 

Шифра на производ:   6093857 Категории: ,

24,325ден

Опис

Потопна пумпа Wilo extract first SE 303 EM/A 0,75 kw

Потопна повеќестепена пумпа за чиста вода со вграден
систем за контрола на работата на пумпата, заштита од
работа на суво и заштита од блокирање
Пумпата реагира на промената на нивото на вода
и автоматски се вклучува/исклучува.

Можност потопна и сува монтажа

📁 Линк кон производот