Програмабилен термостат на батерија на Wi-Fi

programabilen-termostat-na-baterii-so-WI-FI
Програмабилен термостат со батерија на Wi-Fi. Се одликува со револуционерен дизајн и доаѓа во комплет кој вклучува термостат hygge, порта за Wi-Fi конекција со паметниот телефон и безжичен приемник за бојлерот.
Wi-Fi комуникација со вашиот паметен телефон и далечински управувач со апликација
Напојува со батерија
Работи со Alexa и Google Home
Пренослив формат
Неделен распоред
Безжична комуникација со котелот

11,900ден

Опис

programabilen-termostat-na-baterii-so-WI-FI
Програмабилен термостат со батерија на Wi-Fi. Се одликува со револуционерен дизајн и доаѓа во комплет кој вклучува термостат hygge, порта за Wi-Fi конекција со паметниот телефон и безжичен приемник за бојлерот.
Wi-Fi комуникација со вашиот паметен телефон и далечински управувач со апликација
Напојува со батерија
Работи со Alexa и Google Home
Пренослив формат
Неделен распоред
Безжична комуникација со котелот