Рачна алатка за набивање на челични шајки

rachna-alatka-za-nabivanje-shajki

Рачниот погонски алат titibi® 2 е погоден за прицврстување во бетон, бетонски блокови и клинци од благ челик, стврднат челик „COLLAR“.

1,991ден

Опис

rachna-alatka-za-nabivanje-shajki

Рачниот погонски алат titibi® 2 е погоден за прицврстување во бетон, бетонски блокови и клинци од благ челик, стврднат челик „COLLAR“.