Купи!

Радијаторски вентил ½ аголен за челична цевка Caleffi

Аголен рачен радијаторски вентил
Хромиран
За челични цевки
pmax работен : 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100 °C.

Шифра на производ:   411402 Категории: , ,

530ден

Опис

Аголен рачен радијаторски вентил
Хромиран
За челични цевки
pmax работен : 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100 °C.