Купи!

Радијаторски вентил ½ прав за челична цевка Caleffi

Прав рачен радијаторски вентил
Хромиран
За челични цевки
pmax работен : 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100 °C.

Шифра на производ:   412402 Категории: , ,

545ден

Опис

Прав рачен радијаторски вентил
Хромиран
За челични цевки
pmax работен : 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100 °C.