Радијаторски вентил 1/2 ек со навој итап

radijatorski-ventil-1-2-ek-so-navoj-itap

Шифра на производ:   3950012S Категории: ,

326ден

100 на залиха

Опис

radijatorski-ventil-1-2-ek-so-navoj-itap