Радијаторски вентил 1/2 прав итап

Опис

Тело од месинг обложен со никел.
Максимална работна температура: 110°C.
Нишки: ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).

Шифра на производ:   2940012S Категории: ,

373ден

Опис

Опис

Тело од месинг обложен со никел.
Максимална работна температура: 110°C.
Нишки: ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).