Купи!

Радијаторски вентил ек 1/2 – 3/4 Herz

Регулационен вентил за грејни елементи, аголен и прави модел. Поврзувањето на грејниот елемент е конусeн .

Original price was: 477ден.Current price is: 429ден.

Опис

Регулационен вентил за грејни елементи, аголен и прави модел. Поврзувањето на грејниот елемент е конусeн .