Купи!

Радијаторски вентил ек 1/2 Herz

Регулационен вентил за грејни елементи, аголен и прави модел. Поврзувањето на грејниот елемент е конусeн .

Original price was: 523ден.Current price is: 470ден.

Опис

Регулационен вентил за грејни елементи, аголен и прави модел. Поврзувањето на грејниот елемент е конусeн .