Купи!

Радијаторски вентил прав 1/2 Herz

Регулационен вентил за грејни елементи, аголен и прави модел. Поврзувањето на грејниот елемент е конусeн .

Original price was: 524ден.Current price is: 470ден.

Опис

Регулационен вентил за грејни елементи, аголен и прави модел. Поврзувањето на грејниот елемент е конусeн .