Редуцир на притисок со компактен заменлив уложак со манометар 0-10 bar 1″ Калефи

Редуцир на притисок со компактен заменлив уложак.
CR тело од легура отпорна на дезинцификација.
Подесувачки притисок со рачно подесување.
Машки” конекторски врски.
Максимален притисок на влез: 25 bar.
Опсег на притисок на излез: 1-6 bar.
Максимална работна температура: 40 °C.
Сертифициран согласно EN 1567.

Шифра на производ:   535061 Категории: ,

8,790ден

Опис

Редуцир на притисок со компактен заменлив уложак.
CR тело од легура отпорна на дезинцификација.
Подесувачки притисок со рачно подесување.
Машки” конекторски врски.
Максимален притисок на влез: 25 bar.
Опсег на притисок на излез: 1-6 bar.
Максимална работна температура: 40 °C.
Сертифициран согласно EN 1567.