Регулатор на промаја 3/4 месинг Калефи

529
регулатор на промаја

Опис:

Нацрт регулатор на промаја.
Машка врска со навој 3/4.
Опсег на прилагодување на температурата: 30–90 °C.

Шифра на производ:   529150 Категории: ,

2,300ден

Опис

529
регулатор на промаја

Опис:

Нацрт регулатор на промаја.
Машка врска со навој 3/4.
Опсег на прилагодување на температурата: 30–90 °C.