Решетка инокс со отстранлива цедалка за кујнски мијалник 6/4 115 мм

Решетка инокс со отстранлива цедалка за кујнски мијалник 6/4 115 мм

Шифра на производ:   333112 Категории: , , ,

734ден

Опис

Решетка инокс со отстранлива цедалка за кујнски мијалник 6/4 115 мм