Решетка инокс со отстранлива цедалка за кујнски мијалник со прелив 6/4 115 мм

Решетка инокс со отстранлива цедалка за кујнски мијалник со прелив 6/4 115 мм

Шифра на производ:   334112 Категории: , , ,

981ден

Опис

Решетка инокс со отстранлива цедалка за кујнски мијалник со прелив 6/4 115 мм