Самочистечки филтер вентил 1″ итап

ОПИС
Погоден за домашни услуги за вода, постројки за греење и климатизација, системи за компримиран воздух.
Се испорачува со кертриџ за напрегање што може да се извлече, двоен манометар и црево за отфрлање на нечистотиите.

Тело од месинг обложен со никел.
Минимални и максимални работни температури: 0°C, 100°C во отсуство на пареа.
Нишки: ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).
Степен на филтрација: 300µm.

Шифра на производ:   1890100 Категории: ,

5,613ден

10 на залиха

Опис

ОПИС
Погоден за домашни услуги за вода, постројки за греење и климатизација, системи за компримиран воздух.
Се испорачува со кертриџ за напрегање што може да се извлече, двоен манометар и црево за отфрлање на нечистотиите.

Тело од месинг обложен со никел.
Минимални и максимални работни температури: 0°C, 100°C во отсуство на пареа.
Нишки: ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).
Степен на филтрација: 300µm.