Шелна со гума М8/М10 1 1/2″ 48 мм

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 1 1/2″
ММ 45-52

Шифра на производ:   110048 Категории: ,

78ден

Опис

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 1 1/2″
ММ 45-52