Шелна со гума М8/М10 1/2″ 22 мм

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 1/2
ММ 20-25

Шифра на производ:   110022 Категории: ,

35ден

Опис

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 1/2
ММ 20-25