Шелна со гума М8/М10 110 мм

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 4″
ММ 110-119

Шифра на производ:   5595 Категории: ,

155ден

Опис

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 4″
ММ 110-119