Шелна со гума М8/М10 125 мм

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 4 1/2″
ММ 119-129

Шифра на производ:   110125 Категории: ,

180ден

Опис

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 4 1/2″
ММ 119-129