Шелна со гума М8/М10 160 мм

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 5 1/2″
ММ 155-163

Шифра на производ:   5424 Категории: ,

186ден

Опис

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 5 1/2″
ММ 155-163