Шелна со гума М8/М10 2 1/2″ 75 мм

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 2 1/2″
ММ 75-84

Шифра на производ:   110075 Категории: ,

75ден

Опис

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 2 1/2″
ММ 75-84