Шелна со гума М8/М10 2″ 60 мм

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 2″
ММ 58-63

Шифра на производ:   5592 Категории: ,

105ден

Опис

shelna-so-guma M8/M10

Димензии: 2″
ММ 58-63